KV Kortrijk - Sporting Lokeren

Kortrijk en Lokeren zorgen voor zinderende match met acht(!) goals
Sander De Graeve
Sander De Graeve vanuit Kortrijk
| 0 reacties

Kortrijk en Lokeren verdeelden acht goals netjes

Kortrijk en Lokeren zorgen voor zinderende match met acht(!) goals
Foto: © photonews

Even leek het een saaie pot te worden, daar in Kortrijk, maar KVK en Lokeren deden hun best en scoorden maar liefst acht keer!

Het begin van Kortrijk-Lokeren stond helemaal in het teken van de afscheidnemende Pavlovic. De trouwe krijger kreeg voor de gelegenheid nog eens een basisplaats én een mooi afscheid met heel wat ex-coaches en ploegmaats. Bekijk hier nog eens hoe dat in z’n werk ging.

Daarna kregen we toch een hele tijd schrik dat we naar een échte eindeseizoenswedstrijd aan het kijken waren. Zo van die types zonder goed voetbal. Dat was 35 minuten lang het geval, al had Jovan Stojanovic de thuisploeg al vroeg op voorsprong gebracht na een geweldige actie van Rolland.

Maar daarna schakelden De Ridder en co. een versnelling hoger. In amper zes minuten ging het via Hupperts, De Sutter en Persoons immers naar 1-3, ook de ruststand. En wat een goals zaten erbij. De Ridder tekende voor een magistrale doorsteekpass naar Hupperts en leverde ook de loepzuivere assist op het hoofd van Persoons af.

Maar de goal van Tom De Sutter sloeg alles. Na een mooie één-twee met Terki legde hij van erg ver aan. Buitenkantje rechts, wát een goal. Na de koffie gingen we gelukkig op dat elan door. Mercier zorgde op aangeven van Stojanovic –goeie match van de nieuwkomer- voor de aansluitingstreffer, maar aan de overkant vond Enoh een gaatje tussen de benen van Kaminski.

2-4 en alles te herdoen voor KVK. De Kerels gingen ermee aan de slag, in amper drie minuten knalden invaller Saadi en Kovacevic –die tot nu toe enkel own-goals lukte- de 4-4 op het bord. Ortwin De Wolf was kansloos. Ortwin wie? De Wolf, 21, maakte zijn debuut tussen de palen bij Lokeren.

Barry Boubacar Copa was in geen velden of wegen te bespeuren. Wellicht krijgt hij dit weekend wel zijn mooi afscheid op Daknam. We hopen het alvast voor hem. Met 4-4 werd het rugnummer van Pavlovic, 8, mooi gehaald en die score bleef dan ook op het bord. Ook de arbitrage leek op de hoogte, want een volledig geldig doelpunt van Saadi werd nog afgekeurd.

Goals

4
4

Balbezit

52
48

Aanvallen

75
80

Gevaarlijke aanvallen

37
37

Schoten op doel

4
3

Schoten naast/over doel

5
4

Geblokkeerde schoten

4
1

Schoten op doelkader

0
1

Hoekschoppen

7
2

Buitenspel

1
0

Fouten

11
12

Vrije trappen

12
12

Doeltrappen

13
10

Inworpen

17
25
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Play-off 2

 Europa League Play-offs - Finale Betfirst
Antwerp Antwerp 3-2 Charleroi Charleroi