Datum: 17/05/2017 20:30
Competitie: Play-off 2
Speeldag: Speeldag 9
Stadion: Guldensporenstadion
Kortrijk heeft iets goed te maken voor eigen publiek
Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 0 reacties

Voorbeschouwing: Kortrijk-Lokeren

Kortrijk heeft iets goed te maken voor eigen publiek
Foto: © photonews

KV Kortrijk probeert in de laatste twee wedstrijden van het seizoen toch nog een positief einde aan play-off 2 te breien. Daarvoor moet het thuis voorbij Sporting Lokeren.

Een overwinning is nodig om de fans opnieuw achter het team te krijgen. De teleurstellingen in eigen huis bleven zich maar opstapelen, met als dieptepunt de zware nederlaag tegen KSV Roeselare. Het huilen stond de KVK-fans nader dan het lachen.

Het wonderlijke doelpunt van Elohim Rolland kon misschien nog een pleister op de wonde zijn, maar de Kerels zullen vandaag uit een ander vaatje moeten tappen.

Selectie Kortrijk: Kovacevic, Goutas, De Smet, Pavlovic, Chevalier, Saadi, Sifakis, Van der Bruggen, Barbaric, Stojanovic, Amalha, Joaozinho, Rougeaux, Mercier, Rolland, Kaminski, Totovytskyi, D'haene, Ivanof.

Lokeren kan terugkijken op een goeie play-off 2. Het team van Runar Kristinsson verloor nog maar één keer, tegen het ongenaakbare Racing Genk. De Oost-Vlamingen zijn duidelijk the best of the rest in deze poule.

Bij Lokeren raakte vandaag bekend dat het contract van Copa niet verlengd wordt. Het wordt dus zijn voorlaatste match voor de Waaslanders.

Verdien geld met jouw voetbalkennis!

Schrijf je in bij UNIBET en ontvang 80 euro gratis wedtegoed met een bonus tot 200%!

Heb je nog geen account, open dan via DEZE WEBSITE een account en krijg tot 80 euro gratis.

Meer nieuws