Datum: 07/04/2018 20:00
Competitie: Play-off 2
Speeldag: Speeldag 2
Stadion: King Power at Den Dreef
Kan Lierse de financiële zorgen van zich af spelen aan den Dreef?
Bart Ver Elst
Bart Ver Elst
| 0 reacties

Kan geteisterd Lierse financiële zorgen van zich af spelen tegen OHL?

Kan Lierse de financiële zorgen van zich af spelen aan den Dreef?
Foto: © photonews

Oud-Heverlee Leuven en Lierse gaan zaterdagavond 20.00 uur op zoek naar een eerste overwinning in play-off 2. Bij Lierse was het gespreksonderwerp van de week natuurlijk de financiële situatie waarin de club momenteel verkeert.

Lierse is door de financiële situatie nog niet zeker van een licentie voor volgend seizoen. Een overnemer is er nog niet, maar de club blijft volgens CEO Jan Van Elst zeker bestaan. Wadi Degla zal de licentieschulden dus betalen. En dus komt de match van de Pallieters aan den Dreef niet in gevaar. 

De bezoekers moeten het zonder de geblesseerden Buysens en Joachim doen. Ook Elgabas en ex-OHL'er Weuts ontbreken door een disciplinaire schorsing. Vorige week werd er thuis 0-3 verloren tegen Moeskroen en dus is Lierse net als OHL op zoek naar een eerste zege.

OHL speelde vorig weekend 2-2 gelijk tegen Zulte Waregem. De Leuvenaars ontsnapten in de slotfase toen Harbaoui vergat om zijn ex-club de doodsteek te geven. Een gewonnen punt voor OHL, zeker omdat de match met tien man beëindigd werd. 

Mét Diedhiou

Aanvaller Simon Diedhiou pakte voor het uur rood, maar OHL ging in tegen het schorsingsvoorstel en kreeg gelijk. Nigel Pearson kan dus zaterdagavond een beroep doen op zijn Senegalese spits. 

Meer nieuws