Datum: 07/04/2018 20:00
Competitie: Play-off 2
Speeldag: Speeldag 2
Stadion: Stayen
Pakt Antwerp voor tweede keer dit seizoen drie punten op Stayen?
Glenn Bogaert
Glenn Bogaert
| 0 reacties

Volg STVV-Antwerp hier LIVE vanaf 20u

Pakt Antwerp voor tweede keer dit seizoen drie punten op Stayen?
Foto: © photonews

Twee ploegen die lang in de running waren voor play-off 1, maar uiteindelijk toch in play-off 2 zijn beland. Dat is kort samengevat de affiche tussen STVV en Antwerp. Beide teams wilen dan ook die laatste ultieme kans op Europees voetbal met beide handen grijpen.

STVV miste vorige week zijn start, het verloor met 1-0 in Lokeren. Een zure nederlaag want de Waaslanders staan dit seizoen nu niet bepaald bekend als een succesvolle thuisploeg. Op die manier kregen de ambities van de Limburgers meteen een stevige deuk, de thuismatch tegen Antwerp is dus nu al van cruciaal belang voor het vervolgverhaal in play-off 2 (B). Jonas De Roeck doet het vanavond met deze spelers:

Selectie: Steppe, Tomiyasu, De Sart, De Petter, Botaka, Gueye, Bezus, Asamoah, Schevenels, Vetokele, Kitsiou, Dussaut, Pirard, Ayala, Kotysch, De Norre, Goutas, Acolatse, Bourard, Akpom
Geblesseerd: Antunes, Ceballos, Teixeira, Legear

Antwerp van zijn kant zorgde op de Bosuil meteen voor spektakel, tegen KV Oostende werd het maar liefst 3-3. The Great Old slikte pas in de slotminuten de gelijkmaker en dus zullen de troepen van László Bölöni gebrand zijn op een driepunter op Stayen. In de reguliere competitie won rood-wit alvast op het veld van STVV, het werd maar liefst 0-3. Een klinkend resultaat, zeker als je weet dat Anderlecht, Gent, Genk en Standard een nederlaag leden in Sint-Truiden. Bij Antwerp is Siani geschorst, Oulare is out. 

Beleef de wedstrijd nog intenser en volledig LIVE!

Schrijf je in bij UNIBET en ontvang tot €80 euro welkomstbonus! Wed en bekijk je favoriete ploeg live bij Unibet. Heb je nog geen account, open dan via DEZE WEBSITE een account en krijg tot 80 euro gratis.

Meer nieuws