Geeft Waasland-Beveren thuis tegen Moeskroen nog sprankeltje glans aan ontnuchterend zwakke PO2?
Glenn Bogaert
Glenn Bogaert
| 0 reacties

Volg Waasland-Beveren - Moeskroen hier LIVE vanaf 20u

Geeft Waasland-Beveren thuis tegen Moeskroen nog sprankeltje glans aan ontnuchterend zwakke PO2?

Wie had voor aanvang van play-off 2 gedacht dat Waasland-Beveren het zwakke broertje zou zijn? De ploeg van Sven Vermant staat in Groep A troosteloos laatste met een povere 2 op 18. Tijd dus om eens te winnen en misschien lukt dat wel vanavond thuis tegen Excel Moeskroen.

Selectienieuws

Trainer Sven Vermant kan alvast geen beroep doen op Valtteri Moren, Jens Cools en Tuur Dierckx. Tot overmaat van ramp is ook Nana Opoku Ampomah niet fit. De 22-jarige Ghanese winger, toch een van de smaakmakers, sukkelt met een contractuur die hij opliep op training. Dit is de selectie van de geplaagde Waaslanders: 

De bezoekers uit Henegouwen zijn bezig aan een verrassend goeie PO2, met toch al 7 punten uit 6 matchen. Trainer Frank Defays zag hoe zijn jongens vorige week nog Zulte Waregem het vuur aan de schenen legden. Probleem is wel de waslijst aan afwezigen bij Les Hurlus: Mézague is geschorst, Boya, Bolingi, Awoniyi, Vojvoda en Sadiku zijn out. En wat Omar Govea? Vorige week niet eens in de selectie...

Scheidsrechter

De man die het voetbalgebeuren op de Beverse Freethiel in goede banen moet leiden, is de heer Kevin Van Damme.

Beleef de wedstrijd nog intenser en volledig LIVE!

Schrijf je in bij UNIBET en ontvang tot €80 euro welkomstbonus! Wed en bekijk je favoriete ploeg live bij Unibet. Heb je nog geen account, open dan via DEZE WEBSITE een account en krijg tot 80 euro gratis.

Meer nieuws

Meer nieuws