Leicester telt grof geld neer voor Ayoze Perez

Redactie
Leicester telt grof geld neer voor Ayoze Perez
Foto: © Photonews

De transfergeruchten, het laatste transfernieuws en officiële transfers vliegen ons om de oren. Bij Voetbalkrant zetten wij alles voor u op een rijtje zodat u tijdens deze mercato niets hoeft te missen! Op 28/03 hebben we transfernieuws en transfergeruchten voor u over: Lukaku - Buffon - De Sutter - Nasri - Marcelo - Bolingoli Mbombo - Vlap - Hagi

Leicester telt grof geld neer voor Ayoze Perez

Leicester City heeft de afkoopsom van 30 miljoen pond betaald aan Newcastle United voor Ayoze Perez. De Spanjaard ligt nu onder contract bij de Foxes tot 2023.

Transfernieuws en Transfergeruchten 04/07

Marcelo wil vertrekken bij Real Madrid

Marcelo is op weg naar de uitgang bij Real Madrid. De Braziliaan is niet te spreken over de komst van een vervanger in Spanje. Het voordeel: hij heeft de clubs voor het uitkiezen. (Lees meer)


Dries Mertens neemt afscheid van Raul Albiol bij Napoli

Dries Mertens en Raul Albiol zijn niet langer ploegmaats. De 33-jarige Spanjaard keert terug naar zijn eigen land en gaat voor Villarreal voetballen. (Lees meer)


UPDATE: Officieel - Buffon gaat nog door tot zijn 42e
Foto: © photonews

Gianluigi Buffon (41) legde zijn medische testen af bij Juventus en tekende tot 2020

Terwijl sommige ex-doelmannen of veldspelers al op hun 41ste aan de slag zijn als trainer of een buikje hebben gekweekt, wil Gianluigi Buffon van geen ophouden weten. (Lees meer)


Anderlecht zou bijna rond zijn met felbegeerde Ianis Hagi

Het kransje grote clubs dat om de handtekening van Ianis Hagi strijdt zou wel eens afgetroefd kunnen worden door de Belgische recordkampioen. Volgens onze welingelichte bron zou de transfer in een vergevorderd stadium zitten. (Lees meer)


Het is een 'done deal', maar de transfer van Avenatti naar Standard is nog steeds niet afgerond

Op één detail na kan Felipe Avenatti zich een Rouche noemen. Michel Preud'homme legt uit waarom de transfer nog niet rond is. (Lees meer)


Michel Vlap ruilt Heerenveen voor Anderlecht

Na weken van onderhandelen is de kogel eindelijk door de kerk. Michel Vlap ruilt Heerenveen voor Anderlecht. (Lees meer)


Eupen neemt Andreas Beck transfervrij over van Stuttgart

Eupen heeft donderdag heel wat ervaring aan de selectie toegevoegd. Andreas Beck tekende namelijk een contract bij de Panda's. (Lees meer)


Guatemalteekse doelman op proef bij Kortrijk

(Lees meer)


Eupen haalt verdediger bij NAC

Menno Koch is een Panda. KAS Eupen plukte de verdediger weg bij NAC Breda en gaf hem een driejarig contract.


OFFICIEEL: Tom De Sutter zoekt het niet te ver en blijft aan de kust voetballen
Foto: © photonews

Tom De Sutter verlaat KV Oostende en kiest voor Knokke

Tom De Sutter kreeg geen nieuw contract meer bij KV Oostende en moest dan maar op zoek naar een nieuwe werkgever. Die heeft hij nu ook gevonden. Hij gaat de komende twee jaar bij FC Knokke in het amateurvoetbal spelen. (Lees meer)


Inter Milaan wil "tot het gaatje gaan" om Lukaku over te nemen van Manchester United

De sage van Lukaku gaat door: Federico Pastorello, zijn makelaar, was deze week in Italië om met Inter te onderhandelen. (Lees meer)


Samir Nasri zei nee tegen Anderlecht en zit nu rond tafel met Le Havre (Ligue 2)

Vincent Kompany probeerde een voormalige City-ster naar Anderlecht te halen: Samir Nasri. De Fransman zijn voorkeur leek uit te gaan naar de Emiraten, maar nu springt er een Franse tweedeklasser in de dans. (Lees meer)


Boli Bolingoli (ex-Club Brugge) is officieel van Celtic

Boli Bolingoli ruilt de verticale groen-witte strepen van Rapid Wien in voor het horizontale groen-wit van Celtic. Na het vertrek van Boyata speelt er dus opnieuw een Belg bij de Schotse landskampioen. (Lees meer)



Transfernieuws en Transfergeruchten 03/07 Transfernieuws en Transfergeruchten 05/07

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties