Keepersproblemen bij Liverpool bereiken een hoogtepunt: 'Adrian geblesseerd na botsing met supporter'

Arjen T'Sjoen
| 1 reacties
Keepersproblemen bij Liverpool bereiken een hoogtepunt: 'Adrian geblesseerd na botsing met supporter'

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Woensdagavond pakte Liverpool de Europese Supercup na een aangename wedstrijd tegen Chelsea. Adrian moest er Alisson Becker vervangen die een tijdje geblesseerd is.

Nu liep de Spaanse doelman zelf een blessure op. Tijdens de viering werd Adrian geraakt door een supporter die het veld was opgerend om mee te vieren.

Jürgen Klopp reageerde op de persconferentie toch wat geïrriteerd: "Ik kan niet begrijpen dat een supporter erin is geslaagd om voorbij de veiligheidsmensen te komen, uit te glijden en op de enkel van Adrian terecht te komen. Volgens Adrian gaat het wel al wat beter, maar voorlopig kunnen we nog geen scan nemen omdat de enkel nog te gezwollen is."

Kelleher of Lonergan

Mocht Adrian niet fit raken voor de wedstrijd tegen Southampton dan moet Jürgen Klopp beroep doen op Andy Lonergan of Caiomhin Kelleher. Lonergan (35) tekende vorige week nog maar een contract van enkele maanden bij de Champions League winnaar en zat vorig seizoen nog op de bank in de Engelse derde klasse bij Rochdale. De 20-jarige Kelleher is in principe de derde doelman, maar sukkelt ook al een tijdje met een blessure.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties