Rekent Pochettino tegen Man City wel op Vertonghen? De Argentijn geeft weinig prijs

Hannes Van Gael
Hannes Van Gael
| 0 reacties
Rekent Pochettino tegen Man City wel op Vertonghen? De Argentijn geeft weinig prijs

Vorige week tijdens de seizoensopener van Tottenham was er voor Jan Vertonghen zelfs geen plaatsje op de bank weggelegd. Tegen Manchester City hoopt de recordinternational van de Rode Duivels opnieuw op het veld te staan.

Toby Alderweireld en Jan Vertonghen, al jaren een vast centraal duo bij de Spurs, werd vorig weekend even gesplitst. Voor de rechtsvoetige verdediger was er nog een plaats op het veld, met Davinson Sanchez naast hem, maar de linksvoetige zat op de tribune.

Vertonghen was niet geblesseerd en de reden van Pochettino voor de niet-selectie was: "de beste jongens spelen". Zaterdag neemt Tottenham het op tegen Manchester City en Vertonghen reisde alvast mee naar Manchester.

Op de persconferentie in aanloop naar de match liet de Argentijnse trainer niet in zijn kaarten zien. "We zullen zien of hij zal spelen", citeerde Het Laatste Nieuws Pochettino. "Vertonghen is niet geblesseerd. Na de laatste training hak ik ook de laatste knopen door", was de weinigzeggende uitleg van 'Poch'. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties