Speeldag: Speeldag 28
Stadion: AWD-Arena
Bayern gelukkig voorbij Hannover
Philippe Crols

Bayern München doet ook nog altijd mee voor de titel in de Bundesliga. Het won op zaterdag in en tegen Hannover met 1-2. Echt overtuigen deed Bayern echter niet.

Beide teams kregen in het eerste kwartier een goede kans. Voor Bayern schoot Van Bommel goed op doel en aan de overkant trof Bruggink de dwarsligger. Hannover was echter het betere elftal, want de bezoekers maakten eigenlijk weinig of niets klaar. Net voor rust klom de thuisploeg dan ook verdiend op voorsprong. Het schot van Bruggink week af op onze landgenoot Van Buyten en zo kwam de 1-0 op het bord.

Lang moest Bayern niet wachten op de gelijkmaker. Nog geen tien minuten na rust bediende Ottl Demichelis en die scoorde ,1-1. Toch was dit niet het sein voor de recordkampioen om op zoek te gaan naar meer. Het was integendeel Hannover dat de betere kansen kreeg. Twintig minuten voor tijd bezorgde Schweinsteiger Bayern echter nog de drie punten. Hij knalde een van de weinige mogelijkheden van Bayern staalhard binnen. Hannover verloor tien minuten voor tijd Fahrenhorst nog met rood.