Werder Bremen - Freiburg

Werder Bremen ten onder tegen revelatie Freiburg
Jens Van der Borght
| 0 reacties
Werder Bremen ten onder tegen revelatie Freiburg

Met een knappe 3-2 overwinning op het veld van het Werder Bremen van Kevin De Bruyne, schuift Freiburg op naar de vijfde plaats in het klassement. Zo komt het op drie punten te staan van een Champions League plaats.

Na een goed half uur kwam Freiburg op voorsprong via Max Kruse. Lang kon Freiburg niet genieten van zijn voorsprong. Op assist van Kevin De Bruyne scoorde Nils Petersen zijn 10e doelpunt van het seizoen.

In het begin van de tweede helft scoorde Freiburg speler Caligiuri een zelf uitgelokte penalty. Opnieuw was er echter Nils Petersen om de bordjes in evenwicht te brengen.

Na de 2-2 ging de match erg goed op en neer. Langs beide kanten viel er een reuze kans te noteren. Maar uiteindelijk ging Freiburg met de overwinning aan de haal nadat Ginter in de herneming een bal kon binnentikken.

Freiburg staat nu op drie punten van de vierde plaats, die recht geeft op een Champions League ticket. De nummer vier in de stand, Frankfurt, heeft echter nog wel een wedstrijd minder gespeeld. Werder Bremen blijft op een teleurstellende elfde plaats hangen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws