Datum: 25/11/2017 15:30
Competitie: Bundesliga
Speeldag: Speeldag 13
Stadion: Signal Iduna Park
4-0 voorstaan en toch nog gelijkspelen: Bosz mag zo goed als zijn koffers pakken

Borussia Dortmund stond 4-0 voor, maar speelde toch nog 4-4 gelijk tegen Schalke 04

Als je van een onverwachte ontknoping spreekt... Borussia Dortmund stond zaterdagnamiddag met 4-0 voor tegen Schalke 04. Maar uiteindelijk eindigde de wedstrijd nog op een gelijkspel.

Peter Bosz, de gecontesteerde coach van Borussia Dortmund, zag zichzelf al op rozen zitten nadat het na 25 minuten al 4-0 stond. Auabemayang, een own goal, Götze en Guerreiro zorgden daarvoor. Het werd echter 4-2 na goals Burgstaller en Harit na de rust.

En toen Aubameyang twintig minuten voor tijd zijn tweede gele kaart kreeg, kroop de nervositeit in de rangen bij Borrusia. In de 87ste minuut maakte Caligiuri de 4-3. En in de blessuretijd kreeg Dortmund het deksel helemaal op de neus toen Naldo de 4-4 scoorde. Voor Peter Bosz lijkt dit de druppel die de emmer doet overlopen. Volgende week verwachten we een aankondiging van zijn ontslag.

25/11/2017 15:30Borussia Dortmund - FC Schalke 044-4
25/11/2017 15:30RB Leipzig - Werder Bremen2-0
25/11/2017 15:30Freiburg - 1. FSV Mainz 052-1
25/11/2017 15:30Eintracht Frankfurt - Bayer Leverkusen0-1
25/11/2017 15:30FC Augsburg - VfL Wolfsburg2-1
25/11/2017 18:30Bor. Mönchengladbach - Bayern München2-1