Standard haalt uit in oefenmatch

Nils Wens
| 1 reacties

Standard heeft haar oefenmatch van deze namiddag al bij al makkelijk gewonnen met 1-6 op het veld van Ur Namur. Cop en Oulare waren de grote mannen bij Standard. Ze waren beide goed voor 2 doelpunten.

Standard heeft het nooit moeilijk gehad deze middag op het veld van Ur Namur. Vojvoda opende na zeven minuten de score voor Standard. Na 20 minuten stond het al 0-2 na een doelpunt van Oularé. Nog geen tien minuten later was Oularé daar al opnieuw met een tweede: 0-3.

Standard bleef op de gaspedaal duwen en na zo'n 35 minuten was daar Emond om er 0-4 van te maken. Quentin Gerodez zorgde wel voor een eerredder door de 1-4 binnen te duwen net voor de rust.

Tweede helft

De tweede helft werd niet meer spannend. Standard had alles onder controle en Duje Cop, vorig jaar uitgeleend aan Real Valladolid, scoorde nog twee keer in de slotfase. Zo won Standard vlot met 1-6 in deze oefenmatch.