Na de heibel tussen STVV en Antwerp legt Alexis De Sart uit: "Begrijp de onvrede" en "Antwerp had de voorkeur op andere opties"

Na de heibel tussen STVV en Antwerp legt Alexis De Sart uit: "Begrijp de onvrede" en "Antwerp had de voorkeur op andere opties"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

De transfer van Alexis De Sart van STVV naar Antwerp had wel wat voeten in de aarde. De Kanaries zijn niet te spreken over de deal, de middenvelder reageert nu zelf.

STVV gaf namelijk aan dat De Sart de club verliet via de befaamde 'Wet van 78' en dat Antwerp het gentlemen's agreement hieromtrent heeft gebroken - bij Antwerp zeggen ze dat De Sart gewoon een vrije speler was. 

Logisch moment

"Het zijn mijn zaken niet meer, de nodige documenten zijn ondertekend", aldus De Sart daar nu over in Gazet van Antwerpen. "Ik begrijp de onvrede, de reactie van STVV is heel normaal. Het was voor mij ook moeilijk om de club op deze manier te verlaten."

Toch is De Sart blij met de nieuwe stap: "Na 3,5 seizoenen bij STVV was het een logisch moment om de volgende stap te zetten. Ik wil me nu vooral focussen op wat er gaat komen met Antwerp. Het is een groeiende club en ik ben ambitieus, ik wil geen stappen overslaan en ze hadden de voorkeur tussen de opties die ik had."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties