Geen winnaar in oefenpartij Zulte Waregem-Oostende

De voorbereiding van onze eersteklassers komt stilaan in de laatste fase. Binnen anderhalve week start de Jupiler Pro League. Vanavond oefenden Zulte Waregem en Oostende tegen elkaar. De wedstrijd eindigde op een 1-1 gelijkspel.

Zulte Waregem startte met veel nieuwe gezichten: onder meer Oberlin, Govea en "beruchte" tester Berahino stonden aan de aftrap. Op het halfuur miste Oberlin een strafschop voor Essevee. Op slag van rust kon Bjordal Zulte Waregem op voorsprong schieten: zijn schot week af en vloog over Dutoit in doel.

Na 56 minuten kwam Oostende weer langszij:  Sindri Guri werkte koelbloedig af en bracht de bordjes weer gelijk. Beide ploegen kwamen hierna nog tot mogelijkheden, maar dit leverde geen winnaar meer op.