De Camargo draagt steentje bij aan stuntstart van KV Mechelen: "Dit pakken ze ons niet meer af"

De Camargo draagt steentje bij aan stuntstart van KV Mechelen: "Dit pakken ze ons niet meer af"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

In Mechelen moeten ze zich toch eens in de ogen wrijven. Na het boerenjaar vorig seizoen, nu gewoon mee bovenaan met Club Brugge in het klassement. En iedereen is belangrijk bij Malinwa. Igor De Camargo zat de voorbije matchen op de bank, maar mocht starten tegen Cercle. En kijk...

De Camargo scoorde het bevrijdende derde doelpunt waardoor de Mechelaars zeker waren van de drie punten. “Het was fijn om vanavond weer aan de aftrap te staan. Zolang ik voor KV Mechelen voetbal, zal ik elke dag vechten voor mijn plaats in de basisploeg. Het feit dat ik ook mijn doelpunt kon meepikken, is mooi meegenomen."

"Tot vandaag speelde ik nog niet vaak samen met Togui. Op zich zijn we een complementair duo en dat we allebei konden scoren is mooi. Mijn doelpunt was het doelpunt van de beslissing. Bij een 2-1 stand kan een doelpunt van de tegenstander voldoende zijn voor een gelijkmaker, maar met de 3-1 waren we toch veilig", aldus de ervaren spits.

Tien punten, de kloof met de degradatiezone is al enorm. "Zo zie je maar dat we thuis tot veel in staat zijn. Eigenlijk moeten we thuis zoveel mogelijk punten pakken en dan geraak je al heel ver. Het is nu zaak om deze positieve flow vast te houden. Ik weet uit ervaring dat een goede start veel waard is. De punten die we nu op zak hebben, nemen ze ons niet meer af."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties