Stadion: Madejski Stadium
Hattrick voor Torres in Reading
Yves Dekoning

Reading - Liverpool 2-4

Liverpool stoot door naar de vierde ronde van de League Cup. Reading werd met 2-4 verslagen. Beide teams lieten enkele kernspelers rusten, maar gingen er voluit voor.
Fernando Torres was met drie doelpunten de held van de avond. Reading zorgde meteen voor kansen, maar het was Liverpool dat in de 23ste minuut via een hard schot van Yossi Benayoun op voorsprong kwam. Vijf minuten later zorgde Bobby Convey na een hoekschop van Nicky Shorey voor de gelijkmaker.

Vlak na rust stuurde Sebastian Leto Torres diep en de Spaanse goalgetter werkte koel af. Even later had hij een strafschop moeten krijgen, maar Reading kroop in de 64ste minuut alweer op gelijke hoogte. Opnieuw lag een corner van Shorey aan de basis, dit keer was John Halls de afwerker. Torres zou echter nog twee keer scoren in de laatste twintig minuten. Zijn tweede treffer kwam er op aangeven van John Arne Riise, en vlak voor tijd mocht hij opnieuw alleen op Adam Federici af.

Wil ook jij door ons op de hoogte worden gehouden van het laatste nieuws? Download dan nu gratis en vrijblijvend de Voetbalkrant News Reader [ hier ]