Middlesbrough
munManchester United
0-1
19' Louis Saha (pen)
Kristof Blomme

Manchester United heeft Middlesbrough geklopt met 1-2. Saha en Fletcher scoorden voor de Mancunians. United telt nu al zes punten voorsprong op Chelsea, dat wel nog een match tegoed heeft.

Vorig seizoen werd United nog met 4-1 vernederd bij Middlesbrough. Zover wou de ploeg van Ferguson het dit keer niet laten komen. Na twintig minuten werd Ronaldo neergehaald door Schwarzer in het strafschopgebied. Saha zette zich achter de bal en bracht de openingstreffer op het bord. Ronaldo was een gesel voor de thuisdefensie. Hij mocht tot drie keer toe uithalen, maar telkens kon Schwarzer pareren. De rust werd bereikt met een oververdiende 0-1 voorsprong voor een sterk Manchester United

Na de rust kwam Morrison verdediger Woodgate vervangen. De thuisploeg deed nu beter mee en halfweg de tweede helft kwam het op gelijke hoogte. Een volley van de invaller vloog aan de verste paal binnen. Twee minuten later stonden de bezoekers al opnieuw op voorsprong. Rooney gaf de bal mee met Giggs. Die bracht het leer voor doel, waar uitblinker Ronaldo stond te wachten. Het schot van de Portugees werd nog afgeblokt, maar Fletcher kon in de rebound met het hoofd scoren. Het bleef bij 1-2, waardoor Manchester Chelsea onder druk zet.