Competitie: Premier League
Speeldag: Speeldag 9
Stadion: Anfield Road
Torres bezorgt Liverpool broodnodige winst

Liverpool heeft eindelijk zijn tweede competitieduel kunnen winnen. Op eigen veld won het met 2-1 van de Blackburn Rovers.

In de eerste helft was Liverpool veruit de betere ploeg, maar werd er niet gescoord. Na de rust klommen The Reds al na enkele minuten op voorsprong. Kyrgiakos deponeerde een prachtige voorzet van Gerrard in doel.

Enkele minuten later was het echter weeral gelijk. Toen Carragher de bal voorbij zijn eigen doelman kopte, gingen de kopjes bij Liverpool even naar beneden. Het thuispubliek vreesde voor het ergste.

Uiteindelijk was het Torres die Liverpool op assist van Joe Cole de winst bezorgde. Trainer Roy Hodgson konden de punten goed gebruiken, want er deden al geruchten de ronde dat de coach op de wip zat. Liverpool heeft nu negen punten, maar blijft op plaats achttien hangen.