norNorwich City
livLiverpool FC
0-1
0-2
0-3
Datum: 28/04/2012 18:30
Competitie: Premier League
Speeldag: Speeldag 36
Sensationele hattrick voor Suarez
Yves Dekoning
| 0 reacties
Sensationele hattrick voor Suarez
Foto: © SC

Luis Suarez heeft drie keer gescoord in Norwich. De aanvaller profiteerde drie keer van balverlies in de defensie van de Canaries. De laatste goal was een pareltje.

Luis Suarez heeft voor de eerste keer een hattrick gescoord voor Liverpool FC. In Norwich trof hij twee keer raak voor rust en één keer erna. Bij de eerste snoepte Steven Gerrard de bal af van een onoplettende verdediger en paste de bal in de loop van Suarez. Die knalde heerlijk hoog binnen. Enkele minuten later zat de Uruguayaan zelf tussen een slechte achterwaartse pas en haalde verschroeiende hard uit. Na de pauze stal hij de bal aan de middenlijn om dan meteen uit te halen. Vol ongeloof zagen de toeschouwers de bal in doel verdwijnen.

Buiten de twee treffers van Suarez viel er voor rust amper iets te beleven. Norwich kon pas na rust een eerste keer op doel trappen. In de tweede periode was het wel vooral de schade beperken voor de Canaries. Jonjo Shelvey was twee keer dicht bij zijn eerste goal in de Premier League, de tweede keer wipte de bal over zijn voet toen hij van dichtbij leek binnen te schuiven. Ook Stewart Downing kon nog eens knap uithalen en Suarez zag zijn lopbal op het dak van het doel belanden. Uiteindelijk zou alleen Suarez nog scoren met zijn ongelooflijke verre trap en zo de 0-3 op het bord zetten.

Herbeleef Norwich City - Liverpool FC