QPR - Manchester United

Manchester United laat geen steek vallen
Aernout Van Lindt
Aernout Van Lindt
| 0 reacties
Manchester United laat geen steek vallen
Foto: © SC

Manchester United is met 0-2 gaan winnen op het veld van Queen Park Rangers. Ook Arsenal heeft de drie punten gepakt, Everton verliest dure punten met het oog op Europees voetbal.

Queen Park Rangers – Manchester United 0-2

Manchester United behoudt zijn ruime voorsprong op Manchester City na een zege op het veld van hekkensluiter QPR. Rafael zette de Mancunians halfweg de eerste helft op voorsprong, de ervaren Ryan Giggs besliste tien minuten voor tijd de wedstrijd. De titel komt op die manier een stapje dichterbij voor United, terwijl QPR stilaan punten moet pakken om degradatie nog te kunnen vermijden.

Arsenal – Aston Villa 2-1

Het duel tussen Vermaelen en Benteke werd beslecht in het voordeel van die eerste, met hulp van Cazorla. Hij scoorde zowel na vijf minuten als vijf minuten voor tijd een doelpunt. Tussendoor had Weimann nog even spanning gebracht in het Emirates Stadium, maar uiteindelijk ging Arsenal er toch met de drie punten vandoor. Het neemt in de stand afstand van Everton en staat nu ruimer op de vijfde plaats, een plek die recht geeft op Europees voetbal.

Norwich City – Everton 2-1

Want datzelfde Everton verloor drie kostbare punten op het veld van Norwich City. Osman had Everton voor rust op voorsprong gebracht, maar dankzij Kamara en Holt kon Norwich nog op en over Everton raken.

Andere uitslag:

Reading – Wigan Athletic 0-3

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws