Competitie: Premier League
Speeldag: Speeldag 28
Stadion: Villa Park
Benteke maakt er twee, ook Tottenham wint

Christian Benteke heeft een prettige namiddag achter de rug. Hij rolde eigenhandig Norwich City op. Ook Tottenham won een belangrijke wedstrijd.

Aston Villa kwam snel op achterstand thuis tegen Norwich, maar via twee doelpunten van Christian Benteke was op het halfuur de situatie al omgebogen. Mooie doelpunten ook van de spits van de Rode Duivels. Zowel hij als Lukaku zijn terug in vorm, het worden nog spannende maanden voor Wilmots bij het kiezen voor zijn spits op het WK.

Via Bacuna en een eigen doelpunt van Bassong stonden de eindcijfers bij de rust al vast: 4-1. Aston Villa neemt terug plaats in de middenmoot door de belangrijke zege.

Tottenham won ook, met 1-0 in eigen huis tegen Cardiff City. Soldado scoorde, Vertonghen en Dembélé speelden de hele wedstrijd en Chadli mocht 20 minuten invallen.