Competitie: Premier League
Speeldag: Speeldag 7
De Laet en Mignolet aan het feest
Sander De Graeve

Simon Mignolet en Ritchie De Laet konden deze middag de overwinning vieren. De nul houden lukte overigens opnieuw niet voor de Belgische doelman. Pocognoli had minder geluk.

Liverpool - West Bromwich Albion 2-1

Liverpool moest lang wachten op een doorbraak tegen de bezoekers van West Brom. Pas op slag van rust kon Adam Lallana The Reds op voorsprong brengen.

Mignolet had een goeie dag in doel bij de thuisploeg. Hij was amper op een foutje te betrappen, maar kon alweer de nul niet houden. Berahino trapte vanop de stip staalhard in doel. In de herhaling bleek het overigens een onterechte strafschop.

De thuisploeg liet het hoofd niet hangen en kwam tegen Pocognoli en co. al snel opnieuw op voorsprong. Henderson zorgde vijf minuten later voor de winning goal. Balotelli viel nog in bij Liverpool, maar kon geen potten breken.

Leicester - Burnley 2-1

In Leicester kon Ritchie De Laet een goed vervolg breien aan de uitstekende seizoensstart. Via Schlupp kwamen de troepen van manager Pearson op voorsprong, maar de vreugde was van korte duur.

Kightly zorgde zes minuten later immers al voor de gelijkmaker. Ook het feestje bij Burnley ging niet lang door. Een minuutje later zorgde Mahrez voor de 2-1 voorsprong. In de tweede helft hield Leicester stand. De Laet blijft met de promovendus stevig in de middenmoot. Burnley blijft allerlaatste.