zwaZulte Waregem
psvPSV
Datum: 07/08/2013 20:45
Competitie: Champions League
Speeldag: Derde voorronde (Terug)
Stadion: Lotto Park
Live LIVE: Godeau maakt er 0-3 van
Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 0 reacties
LIVE: Godeau maakt er 0-3 van
Foto: © SC

Zulte Waregem gaat straks op zoek naar een mirakel. Het doet dat met Malanda en Skúlason als brekers op het middenveld en Godeau in plaats van Verboom op linksback. Bij PSV de elf zelfde namen van vorige week. Gaat het spoken? Volg het hier LIVE ...

Door Aernout Van Lindt

"Het enige positieve aan de wedstrijd van vorige week is het resultaat", aldus Francky Dury op de persconferentie. En gelijk heeft hij, want de 2-0 van nu is een - op papier - nog speelbare uitslag om nog te geloven in een volgende ronde in de Champions League. Het had ook makkelijk 4-0 kunnen zijn en dan was de terugwedstrijd overbodig. Toch heeft Zulte Waregem een heuse berg te beklimmen en zal er een half mirakel nodig zijn om - gezien de waardeverhoudingen in de heenwedstrijd - toch nog door te gaan. 

Zowel voor de 'thuisploeg', dat met 35 supportersbussen afzakt naar Anderlecht, als voor de bezoekers geldt dat het eerste doelpunt maken belangrijk kan zijn. Een doelpunt van Essevee zet de Nederlandse Boerûh misschien toch nog onder druk, een goal van PSV betekent min of meer boeken toe. Doorgaan is ook zeker zijn van een Europese poulefase, dus de belangen zijn groot. 

Malanda is er bij

Bij Zulte Waregem zijn Crimi, Vandenbroucke en Malanda nieuw in vergelijking met vorige week. Vooral die laatste naam is opvallend, maar de verdedigende middenvelder is wel degelijk speelgerechtigd voor de terugwedstrijd tegen PSV. Malanda vult de lege plaats op die Zulte Waregem had gelaten op haar Europese inschrijflijst. Wie er niet bij is, is Hernan Hinostroza. Hij is wegens privéredenen eventje terug naar Peru getrokken en zal er vanavond niet bij zijn.

Selectie Zulte Waregem: Bossut, Bruzzese, Crimi, Verboom, Godeau, Duplus, Colpaert, D’Haene, De fauw, Vandenbroucke, Skúlason, Malanda, N’Diaye, Berrier, Hazard, Conté, Leye, Habibou, Naessens, Trajkovski 

Bij PSV zowat de verwachte 18 namen die afreisden van Eindhoven naar Brussel. Het wordt afwachten of Matavz dan wel Locadia zal spelen, op alle andere plaatsen lijkt de opstelling vermoedelijk behoudens ongelukken enorm op die van vorige week.

Zowel Stijn Schaars als Phillip Cocu waren rustig en willen vooral goed voetbal op de mat zien, maar ze verkopen het vel van de beer zeker nog niet voor hij rond half 11 vanavond is geschoten. 

Selectie PSV: Tyton, Zoet; Rekik, Marcelo, Bruma, Arias; Willems, Brenet; Maher, Toivonen, Schaars, Wijnaldum, Hiljemark; Matavz, Locadia, Jozefzoon, Bakkali en Depay.

Beleef de wedstrijd nog intenser!

Schrijf je in bij UNIBET en krijg 60 euro gratis wedtegoed! Met een inzet van 60 euro verdien je 102 euro als favoriet PSV de partij wint. Zet je 60 euro in op winst van Zulte Waregem, dan kan je dat maar liefst 265 euro opleveren.

En wat als ... Zulte Waregem zich alsnog plaatst? 540 euro!!! Stel je bonus van 60 euro aan wedtegoed veilig. Heb je nog geen account, open dan via DEZE WEBSITE een account en krijg 60 euro gratis.

Meer nieuws