Atlético Madrid - Bayern München

Atlético Madrid imponeert opnieuw in Champions League, maar ...
Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 0 reacties

Saúl scoort enige doelpunt voor Atlético Madrid tegen Bayern München

Atlético Madrid imponeert opnieuw in Champions League, maar ...
Foto: © photonews

Atlético Madrid heeft een stap(je) gezet richting de finale van de Champions League. Een heerlijk doelpunt van Saúl was voldoende voor een goede uitgangspositie tegen de Duitsers.

Het begon al met een gigantische tifo van de Spanjaarden: "Te Amo" was er te lezen. En of ze van hun club houden. Het team dat eerder Barcelona al uitschakelde, wilde zich nu ook laten zien tegen die andere topfavoriet.

Saúl Níguez. Een briljant temidden de knokkers van Diego Simeone. De oefenmeester werd meer dan ooit een gekke paljas annex ceremoniemeester, maar je hebt iemand nodig om de eerste viool te spelen.

En dat was dus Saúl, die na tien minuten een heerlijke dribbel opzette, een man of vijf van Der Rekordmeister opzijzette en vervolgens in het zijnetje overhoeks de 1-0 tegen de netten plofte.

De rest van de eerste helft bleef Atléti baas, terwijl Bayern München nauwelijks in het stuk voorkwam. Na de koffie wél meer druk van de bezoekers, maar meer dan een paar kansjes leverde de belegering uiteindelijk niet op.

Aan de overkant viseerde Torres nog de paal, maar het bleef uiteindelijk 1-0. De thuisploeg blij met de overwinning, maar het zal in de terugwedstrijd in Duitsland wel moeten opletten en best scoren om kans te maken op de finale.

Wat wordt de CL-finale?

23%
33%
3%
40%
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws