Datum: 07/12/2016 20:45
Competitie: Champions League
Speeldag: Speeldag 6
Stadion: Jan Breydel
Er is maar 1 optie voor Club Brugge
Timothy Collard
Timothy Collard
| 0 reacties

Volg Club Brugge - FC Kopenhagen live bij ons!

Er is maar 1 optie voor Club Brugge
Foto: © Photonews

Club Brugge komt vanavond voor de laatste keer dit seizoen in actie in de Champions League. Blauw-zwart is sowieso al uitgeschakeld, maar toch hoopt het zijn avontuur in het kampioenenbal met een positieve noot af te sluiten.

0 op 15, dat is de magere balans van Club Brugge na vijf speeldagen in de Champions League. De Bruggelingen schoten af en toe te kort, en kenden daarnaast ook de nodige pech. Thuis tegen FC Kopenhagen krijgt Club nu een allerlaatste kans om punten te sprokkelen. Het laatste doel van Club, is de nul van de tabellen vegen.

Doordat Club niets meer te winnen heeft in het kampioenenbal, is de wedstrijd tegen Kopenhagen niet meer zo belangrijk. De kans is groot dat Michel Preud'homme enkele wijzigingen aan zijn elftal zal doorbrengen. Zondag staat de kraker op het veld van RSC Anderlecht op het programma, en die match is natuurlijk belangrijker.

4-0 in Kopenhagen

Tijdens de vorige confrontatie met Kopenhagen, ging Club Brugge zwaar de boot in. In Denemarken kende onze kampioen de nodige pech en werd het uiteindelijk 4-0. En of Club dus nog iets heeft recht te zetten.

Meer nieuws