Datum: 31/10/2017 20:45
Competitie: Champions League
Speeldag: Speeldag 4
Stadion: Parc Des Princes
Mission Impossible, deel II: Vanhaezebrouck gaat eens roteren

PSG-Anderlecht vanavond om 20u45

Mission Impossible, deel II: Vanhaezebrouck gaat eens roteren
Foto: © photonews

Anderlecht speelt vanavond in het Parc des Princes. Wie durft daarbij te denken aan een stunt tegen Neymar en co? Zelfs de grootste optimisten niet. Ok, heimelijk droomt Hein Vanhaezebrouck daar wel van, maar geloof erin? Nee, dat heeft ook hij niet.

Vanhaezebrouck geeft de match tegen Club Brugge voorrang op een Champions League-match. En geef hem eens ongelijk? De kans om iets te pakken tegen PSG is zo klein dat ze dicht bij onmogelijk aanleunt. En dus zullen er misschien enkele andere jongens hun kans krijgen.

Misschien, want Vanhaezebrouck liet op één dag van de match niet in zijn kaarten kijken. "De volledige training is open", verraste de persdienst van Anderlecht ons. Om daarna te zien dat de spelers hand-in-hand rondootjes deden en matchen van zes tegen zes. Niets uit af te leiden.

Krijgt deze Obradovic nog eens zijn kans?

Een dag voor de match wou Vanhaezebrouck dus al niet meer tactisch trainen. Dat hij Spajic nog niet zal opstellen, lijkt zeker te zijn. Kara zou wel kunnen en willen spelen. Boeckx komt dan terug in de goal. En spelers als Obradovic, Stanciu en Harbaoui zouden eens mogen hopen op een basisplaat.

Meer nieuws