cluClub Brugge
dorBorussia Dortmund
Datum: 18/09/2018 21:00
Competitie: Champions League
Speeldag: Speeldag 1
Stadion: Jan Breydel
De magie van de Champions League: kan Club Brugge meteen stunten tegen Dortmund?
Yannick Lambrecht
Yannick Lambrecht
| 0 reacties

Volg Club Brugge - Borussia Dortmund hier LIVE vanaf 21u

De magie van de Champions League: kan Club Brugge meteen stunten tegen Dortmund?

Wat hebben we die Champions League-hymne toch gemist! Vanavond zal ze galmen door het Jan Breydelstadion, waar Club Brugge het gaat opnemen tegen Borussia Dortmund. Volg alle actie hier LIVE vanaf 21u.

Wees maar zeker: de Bruggelingen hebben er zin in. In de vooruitblikken van de spelers ging het van een voorzichtige "We gaan het ze moeilijk proberen maken" tot een overtuigende "In eigen huis kunnen wij iedereen verslaan". Hoe dan ook lijken ze klaar voor het meest prestigieuze clubtoernooi ter wereld.

De scheidsrechter van dienst is de 35-jarige Nederlander Danny Makkelie. Hij floot vorig jaar nog de interland van de Rode Duivels tegen Japan in het Jan Breydelstadion.

Selectienieuws

Verrassing op de laatste training van Club Brugge: geen Rezaei. De nieuwe spits speelde vrijdag nog 75 minuten tegen Lokeren, maar kwam dus niet ongeschonden uit de strijd. Dennis wordt wel gerecupereerd.

Dortmund-coach Favre moet meer spelers missen. Toprak zit met een dijblessure, Alcacer en Delaney speelden vrijdag nog tegen Frankfurt maar geraken niet fit voor deze wedstrijd. De grote opsteker is wel dat Pulisic van de partij zal zijn. Verder wordt het natuurlijk uitkijken naar Rode Duivel Witsel.

Opstellingen?

Dortmund deed al een verdienstelijke poging om de opstellingen te voorspellen, maar we moeten ze toch al op enkele foutjes betrappen aan Brugse zijde. Laten de Duitsers vanavond ook steken vallen?

Weet jij wat Club Brugge gaat doen in de Champions League tegen Borussia Dortmund? Maak nu een account aan bij BetFIRST en verdubbel je eerste storting tot 200 euro!

Meer nieuws