dorBorussia Dortmund
cluClub Brugge
Datum: 28/11/2018 21:00
Competitie: Champions League
Speeldag: Speeldag 5
Stadion: Signal Iduna Park
Leko heeft nog een aantal knopen door te hakken: Rits of Vormer? Cruciale Dennis fit genoeg?

Borussia Dortmund-Club Brugge om 21u

Leko heeft nog een aantal knopen door te hakken: Rits of Vormer? Cruciale Dennis fit genoeg?
Foto: © photonews

Club Brugge weet waarschijnlijk al voor de wedstrijd of het Europees mag overwinteren. Monaco trekt naar Atlético Madrid en als de Fransen daar verliezen kunnen ze Club niet meer inhalen. Maar blauw-zwart wil meer...

Club wil het blazoen - dat wat beschadigd werd in de Jupiler Pro League - oppoetsen. Een Europese stunt is daar altijd wel goed voor. Wie gaat er iets zeggen over een ploeg die punt(en) pakte tegen Borussia Dortmund, de ongenaakbare leider in de Bundesliga? 

Club rekent daarvoor op - hopelijk - een fitte Denswil en een Dennis die niet te veel last heeft van zijn maand stilliggen. Want een experiment à la Rits op de linkerflank zal Leko niet snel weer uit de kast halen. Mata start sowieso op rechts.

Geen Vormer?

Achterin krijgt Mechele hoogstwaarschijnlijk Poulain en Denswil naast zich. Decarli toonde zich de laatste maanden niet echt een betrouwbare invaller.

Op het middenveld zou Leko ook wel eens een opvallende keuze kunnen maken door Vormer op de bank te laten en Rits te verkiezen, met blokje beton Nakamba naast hem. Vanaken, Wesley en Schrijvers zouden dan het aanvallend trio vormen. 

Vermoedelijke opstelling: Horvath, Dennis, Denswil, Mechele, Poulain, Mata, Rits, Nakamba, Vanaken, Wesley, Schrijvers

Wie wint er vanavond in Signal Iduna? Als u daarop een gokje wil wagen, geeft BetFirst u een unieke gelegenheid om uw welkomsbonus te verdubbelen tot 200 euro. Ga HIER een kijkje nemen.

Meer nieuws