Oostenrijk en Noord-Macedonië openen om 18 uur de debatten in groep C. Wat gaat het geven?

Trajkovski met een actie, goed meegegeven en de voorzet, maar Sabitzer kan ontzetten.
De Noord-Macedoniërs houden de boel heel goed gesloten, het wordt een stugge partij vermoeden we.
10
Bardi probeert Pandev te bereiken, maar te hard en zo geen probleem voor Bachmann.
14
Het spel gaat goed over en weer. Echt grote kansen heeft dat wel nog niet opgeleverd allemaal.
18

Goal
Doelpunt van Stefan Lainer (Marcel Sabitzer)

18
Weergaloos doelpunt van Oostenrijk! Een prima diepe bal vanop links en de ervaren rechtsachter tikt aan de tweede paal heerlijk binnen!
21
Opnieuw zo'n lekkere voorzet, deze keer kan Dimitrievski de inzet wel keren in twee tijden.
24
Over halfweg de eerste helft. De Oostenrijkers hebben alles onder controle door de vroege voorsprong, zoveel lijkt nu duidelijk.
28

Goal
Doelpunt van Goran Pandev

28
Plots scoort Pandev. Een geloste bal door de Oostenrijkse doelman, of komt de VAR eventueel nog tussen?
31
Toch wel een blunder van de doelman bij het tegendoelpunt. Oostenrijk moet nu opnieuw aan de bak.
34
Nog een dikke tien minuten tot de rust. Wat krijgen we nog?
37
Noord-Macedonisch schot uit de tweede lijn. Dat maakt weinig indruk.
40
Nog eens wat druk via Lainer en co, maar iets te steriel om de Noord-Macedoniërs echt te bedreigen.
42
 Gele kaart voor Aleksandar Trajkovski

43
Krijgen we nog iets voor de pauze? Even een blessurebehandeling voor Dragovic.
45
Bijna Kalajdzic op een voorzet van Lainer, maar in corner gewerkt.
45
We krijgen 2 minuten blessuretijd.
45+2
Ook de twee extra minuten zullen niets opleveren. We gaan naar de rust met een toch wel verrassende 1-1 tussenstand.

Scheidsrechter
Rust

Wat vind je van de match? Laat het weten in de Reacties.
46
Vervangen Aleksandar Dragovic
Ingevallen Philipp Lienhart

46
De bal rolt opnieuw!
49
Oostenrijk gaat toch iets sneller moeten gaan spelen als het de 2-1 wil gaan scoren.
52
 Gele kaart voor Egzijan Alioski

52
Kaart voor Alioski, die half vallend wel ferm doorging. Daar komt hij misschien wel goed weg ...
56
De doelman van Noord-Macedonië ligt tegen de grond. Dat gaat even verzorgen worden ...

59
Bijna op het uur. Het is nu echt afwachten wie de ban gaat breken ...
62
Plots Nikolov in het straatje, maar Bachmann zit er tussen. Meteen ook wat wissels bij de Noord-Macedoniërs.

64
Kopslag van Gregoritsch, knappe redding van Dimitrievski.
67
Halfweg de tweede helft, het gaat wat over en weer.
70
Plots een halve mogelijkheid voor Noord-Macedonië, maar ze komen er net niet bij.
74
Alioski op de flank even vrij, de bal richting Elmas en die trapt half uit de draai niet krachtig genoeg.
78

Goal
Doelpunt van Michael Gregoritsch (David Alaba )

78
Mooi moment van Alaba en dan toch uiteindelijk de 2-1 voor Oostenrijk via Gregoritsch met de knappe afwerking.
82
Vervangen Enis Bardi
Ingevallen Ivan Trickovski

82
Dan nog maar een extra aanvaller pompen: Trickovski, die kennen we nog van bij Club Brugge. Wat krijgen we hier nog?
85
 Gele kaart voor Stefan Lainer

86
Nog een dikke vijf minuten hebben Pandev en co om nog een gelijkspel uit de brand te slepen.