Zorgen Rode Duivels tegen Cyprus voor perfect rapport?
Simon Wauters
Simon Wauters
| 0 reacties

België speelt om 20u45 tegen Cyprus

Zorgen Rode Duivels tegen Cyprus voor perfect rapport?
Foto: © photonews

Geplaatst voor het EK waren ze al langer. Groepswinnaar sinds zaterdag ook. Maar tegen Cyprus kunnen de Rode Duivels vanavond de kers op de taart zetten.

De grote onderscheiding kan nog veranderen in grootste. 27 punten in 30. Nee, de tegenstand was de afgelopen campagne andermaal niet fenomenaal, maar daar kunnen de Duivels natuurlijk niet aan doen.

Cyprus - België eindigde in maart op een droge 0-2. De Belgen waren zelfs in slaapwandelmodus anderhalve klasse te sterk voor de eilandbewoners. Dinsdagavond mag het voor eigen volk wat meer zijn.

De Belgen kwamen zaterdag opnieuw erg sterk voor de dag en veel wijzigingen moeten er dus niet verwacht worden. Of beschouwt Roberto Martinez dit al als een eerste oefenmatch en gaat hij wat roteren? Risico’s nemen met twijfelachtige spelers is alleszins nergens goed voor.  De blessuregevoelige Thomas Vermaelen komt alvast niet in actie. 

Jason Denayer start wellicht achterin. Ook de vier middenvelders met een link met Anderlecht én Hans Vanaken hopen wellicht op minuten.

Gok op een doelpunt van Romelu Lukaku tegen Cyprus en krijg 1,5 keer je inzet terug! 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws

EK 2020