Kan Gent iets rapen in lastig uitduel?
Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 0 reacties

AA Gent moet op bezoek bij groepsleider Shakhtar Donetsk

Kan Gent iets rapen in lastig uitduel?
Foto: © photonews

AA Gent maakt donderdag de verre verplaatsing naar Lviv in Oekraïne om er tegen Shakhtar Donetsk te voetballen. Het is een duel tussen de nummers één en twee uit groep H. Kunnen de Gentenaars iets rapen tegen de groepsleider?

De Oost-Vlamingen zijn aardig op dreef en wonnen vier van hun laatste vijf wedstrijden in alle competities samen. Enkel in de Slag om Vlaanderen werd er verloren (1-0). Zondag werd leider Zulte-Waregem opzij gezet (3-0), al was daar een karrenvracht aan kansen voor nodig. Die effeciëntie zal omhoog moeten, willen ze iets rapen in Oekraïne.

Met vier op zes doen de Buffalo's helemaal mee in hun groep. Na een gelijkspel op de eerste speeldag in en tegen Braga, pakte Gent op de tweede speeldag een logische 2-0-zege tegen het Turkse Konyaspor. Shakhtar staat met zes op zes zelfs nog met een perfect raport.

Tanende ster

De ploeg uit Donetsk was lang een vaste waarde in de Champions League, maar hun ster lijkt tanende. Het is van 2014 geleden dat ze nog eens kampioen werden en met de verkoop van enkele supersterren als Willian, Fernandinho en Alex Teixeira lijken ze een beetje aan kwaliteit in te boeten.

Hebt u vertrouwen in de Gentenaren? Waag een gokje bij UNIBET. Uw inzet kan achter keer verdubbeld worden bij winst van de Buffalo's. Haal hier uw gratis wedtegoed op.

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws