gnkKRC Genk
rapRapid Wien
Datum: 24/11/2016 21:05
Competitie: Europa League
Speeldag: Speeldag 5
Stadion: Luminus Arena
Racing Genk wil met een 9 op 9 thuis volgende stap zetten naar Europese lente: "Hopelijk maken we het af tegen Wenen"
Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 0 reacties

Peter Maes wil sterke thuisreeks van Racing Genk voortzetten

Racing Genk wil met een 9 op 9 thuis volgende stap zetten naar Europese lente: "Hopelijk maken we het af tegen Wenen"
Foto: © photonews

Racing Genk wil donderdagavond zijn perfecte thuisreeks in de Europa League kracht bijzetten met een 9 op 9. Dan moeten de Limburgers wel voorbij Rapid Wien.

Genk verloor zijn openingsduel van de groepsfase in Wenen na tien dolle minuten (3-2). Intussen knokten de troepen van Peter Maes terug met thuiszeges tegen Sassuolo en Bilbao. Mits een derde overwinning komt de Europese lente weer wat dichterbij.

"Het is fantastisch dat wij ons in deze positie hebben geknokt", liet Peter Maes in aanloop naar het vijfde groepsduel optekenen. Het moet gezegd, de overwinningen tegen de Italiaanse en Spaanse middenmotor maakten indruk. "Ik hoop dat we het nu afmaken tegen Wenen."

Twijfels van de baan

Over Marco Bizot bestond enige twijfel nadat de doelman zijn elleboog overstrekte. Na een scan zijn die twijfels van de baan. Maes beschikt dus over iedereen, op de langdurig geblesseerden Tshimanga, Uronen en Vanzeir na.

Verdien geld met jouw voetbalkennis!

Een gokje van 60 euro bij UNIBET op winst van KRC Genk kan je een aardig bedrag opleveren! Voetbalkrant.com zet je alvast op weg met een gratis wedtegoed via 60 euro.

Klik HIER om je kans te gaan met een gokje op de Limburgers of de andere ploegen in de Europa League!

Meer nieuws