Datum: 25/10/2018 21:00
Competitie: Europa League
Speeldag: Speeldag 3
Stadion: Stade Maurice Dufrasne (Sclessin)

Puzzelen voor Preud'homme? Geloof is er bij de spelers: "Wij zijn Sevilla niet, we zijn Standard!"

Sander De Graeve Jordan Horwood
Sander De Graeve en Jordan Horwood
| 0 reacties
Puzzelen voor Preud'homme? Geloof is er bij de spelers: "Wij zijn Sevilla niet, we zijn Standard!"

Voor Standard is het in eigen huis tegen Krasnodar alle hens aan dek. Een overwinning kan hen op weg zetten naar Europese overwintering, anders wordt het bijzonder lastig om de top-2 te gaan halen.

Maar: Krasnodar won al van Sevilla eerder in deze campagne en is zo met 6 op 6 groepsleider. "We hopen te winnen en ik denk dat we het ook kunnen doen", is Christian Luyindama duidelijk op een persconferentie vooraf.

"We mogen niet falen, zeker thuis zijn we verplicht zo'n wedstrijden te winnen. Dat zij wonnen van Sevilla? Daar kijken we niet naar. Wij zijn Standard, niet Sevilla", is de centrale verdediger ambitieus en hoopvol.

Mpoku out, Djenepo onzeker

Michel Preud'homme gaf zowel in de voorrondes van de Champions League tegen Ajax als na de match in Sevilla aan dat zijn team nog niet klaar was voor dat soort wedstrijden, nu hoopt hij dat de Rouches dat wél zijn in de match tegen de Russen - die volgens hem het niveau hebben van een team uit de CL.

Hij moet al zeker Mpoku missen en mogelijk raakt ook Djenepo niet fit voor de wedstrijd. Hij sukkelt met de dij, afwachten of hij de aftrap zal halen - anders wordt de spoeling toch wel vrij dun op de flanken bij Standard.

Wie wint er vanavond op Sclessin? Als u daarop een gokje wil wagen, geeft BetFirst u een unieke gelegenheid om uw welkomsbonus te verdubbelen tot 200 euro. Ga HIER een kijkje nemen.

Meer nieuws