Rode Duivels gaan vol voor groepswinst: "Als we dat beginnen doen ..."

Aernout Van Lindt Johan Walckiers
Aernout Van Lindt en Johan Walckiers
| 0 reacties
Rode Duivels gaan vol voor groepswinst: "Als we dat beginnen doen ..."

Je zou het bijna gaan vergeten, maar de Belgian Red Devils spelen vanavond een levensbelangrijke wedstrijd in de Nations League tegen Zwitserland. "De 180 minuten tegen Zwitserland zullen bepalend zijn."

Roberto Martinez besefte het op zijn persconferentie een dag voor de wedstrijd ook al: "De matchen tegen Zwitserland zullen belangrijk zijn voor de groepswinst, gezien zowel Zwitserland als wij al een keertje wonnen van IJsland."

Belangrijk om weten: de Zwitsers haalden uit met 6-0 tegen IJsland, waardoor ze op doelsaldo aan de leiding staan voorlopig. Mogelijk hebben de Belgen dus 4 op 6 nodig tegen de Zwitsers, dus mag er in het thuisduel al niets gaan gebeuren.

Niemand onderschatten

"Op het moment dat we denken dat hard werken niet meer nodig is, wordt het gevaarlijk. Iedereen is gemotiveerd om tegen ons te spelen, het is aan ons om er vol voor te gaan en zeker thuis de punten te pakken", aldus Toby Alderweireld.

"Zwitserland is een goed voetballende, heel sterke ploeg. Thuis kunnen we een goede stap zetten richting de volgende ronde. We hebben vertrouwen en willen graag winnen, maar we zullen top moeten zijn om ze te kloppen."

Wat mogen we verwachten van de Rode Duivels tegen Zwitserland? Als de Rode Duivels het halen, dan maakt u van een gratis bonus tot 200 euro er al meteen bijna 400, voor de bezoekers zijn de bedragen navenant!

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Nations League