Liverpool FC - Flemish Reds

Forum

Taxi Liverpool

Garage Roland

Volgende wedstrijd

Premier League
22/01/2018
Swansea 0
Liverpool FC 0

Cava Don Jaime

retro shirts LFC

Hoe meld ik mij aan?

Na veelvuldig de vraag te krijgen hoe je jezelf moet aanmelden en registreren op ons forum volgt hier een kleine beschrijving.

1. Je klikt in de linkerkolom op het rode plaatje "Flemish Reds Forum".

2. Je krijgt dan de vraag om een login/gebruikersnaam en paswoord in te vullen. Deze is voor iedereen hetzelfde en geldt enkel om ons forum te beveiligen tegen geautomatiseerde reclame. Login: liverpool, Paswoord: anfield.

3a. Je komt dan op ons forum. Je kan vrij lezen, maar indien je zelf ook berichten wilt plaatsen, dien je jezelf te registreren. Dit doe je door te klikken op 'Registreren', rechtsboven aan het forum (net onder de hoofdfoto).

3b. Bevestig dat je ouder bent dan 13 en vul je persoonlijke gegevens in. Kies een nickname, geef een GELDIG e-mailadres, vul de beveiligingscode in die men je zal vragen, etc. Klik vervolgens op 'verzenden'.

4. Er is nu een e-mail verzonden naar je e-mailadres. Deze dient om je account te activeren. Ga naar je mailbox en klik op de link, die zich in die mail bevindt. Je account is nu geactiveerd en je bent in staat om in te loggen en deel te nemen aan gesprekken op ons forum.

5. Inloggen doe je eveneens op ons forum aan de rechter bovenkant via de link 'Inloggen'. Vul je nickname/gebruikersnaam en je paswoord in en klik vervolgens op 'Inloggen'.

6. Veel plezier!