Liverpool FC - Flemish Reds

Prono: Prono: 10/10 tegen Spurs

Liverpool heeft alweer een topper gewonnen. Toch hadden niet alle deelnemers aan de prono hier vertrouwen in. Hierdoor liggen de scores vandaag ver uiteen. Sadio Mane scoorde als enige, ook dat zorgde voor grote verschillen. Er stonde drie Belgen aan de aftrap: Mignolet, Dembele en Alderweireld.

Nerincx Giovanni had die als enige helemaal voorspeld, 10/10. Ook leider Bonte Benny deed het weer uitstekend met acht punten. Hij heeft nu een voorsprong van 21 punten op de eerste achtervolgers en is ook al zeker van de winst in de tweede periode.

Aangezien iedereen maar één prijs per seizoen kan winnen, betekent dit dat de tweede en zelfs de derde plaats in de algemene stand nog belangrijk zijn.

> stand prono <

Jurgen Klopp kan zijn spelers een paar dagen naar het strand sturen. Liverpool FC speelt pas terug opnieuw op maandag 27 februari. Dan wacht de verplaatsing naar Leicester. We hebben dus zestien dagen tijd om de prono in te geven. Dit is meteen ook de laatste match van de tweede periode. Daarna begint periode 3!

> prono ingeven <

YNWA!

x

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Controleer op nieuwe reacties

Laatste nieuws