Liverpool FC - Flemish Reds

Prono: Prono: cruciale rol voor Benteke

Christian Benteke scoorde twee keer voor Crystal Palace tegen Liverpool. Een goede zaak voor wie op de Belg had gegokt. Maar door die doelpunten verloor Liverpool wel en daar had nauwelijks één gokker rekening mee gehouden. De eerste goal kwam overigens van Philippe Coutinho, ook vaak gegokt. Palace kreeg amper drie hoekschoppen, maar dat was dus wel voldoende om te scoren.

Bonte Benny bewees nog maar een dat hij dit seizoen ongenaakbaar is. Van Linden Benjamin deelt de dagzege met de autoritaire leider in de stand. Beiden haalden zes punten, niet slecht voor een verloren match.

In de stand loopt Bonte uiteraard verder uit. Put Nico doet wel een uitstekende zaak. Hij wordt samen met Bonte leider in de derde periode en klimt in de algemene stand naar de tweede plaats. De derde periode blijft enorm spannend, maar voor sommigen wordt het al een serieuze gok wagen om het gat dicht te fietsen.

> stand prono <

De Reds hebben even tijd om te bekomen van de nederlaag. De volgende wedstrijd is op maandag 1 mei in Watford. De aftrap is om 21u00. De prono ingeven kan tot twee uur voor de aftrap.

> prono ingeven <

YNWA!

x

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Controleer op nieuwe reacties

Laatste nieuws