Liverpool FC - Flemish Reds

Prono: Prono Bonte twee matchen voor einde al zeker

Bonte Benny wint de prono 2016-2017 en daarmee ook de plaats op een busreis met de Flemish Reds voor volgend seizoen. Met nog twee matchen voor de boeg is hij al zegezeker! Proficiat!

Maar we spelen nog verder voor de ereplaatsen en de mooie troostprijzen. In de derde periode blijft het razend spannend en ook de strijd om de tweede en derde plaats in de eindstand is nog niet gestreden.

Aangezien Bonte Benny de eindstand en de tweede periode heeft gewonnen, valt de tweede in de eindstand al zeker in de prijzen. Momenteel heeft Put Nico die in handen. Als Bonte ook de derde periode zou winnen, dan is er ook een prijs voor de derde in de eindstand. De Nys Stijn ligt op dit moment in derde positie. Maar er kan nog veel gebeuren op twee matchen tijd.

> standen prono <

Aan Southampton moeten we niet veel woorden vuil maken. Er kwamen drie ex-Saints in actie voor de Reds: Lallana, Clyne en Lovren. Alleen Roggeman Jonathan gokte op een gelijkspel en wint de speeldag met vijf punten.

De volgende wedstrijd staat op zondag 14 mei op het programma. Liverpool wacht dan de moeilijke verplaatsing naar West Ham. De aftrap is om 15u15. De prono ingeven kan tot twee uur voor de aftrap.

> prono ingeven <

YNWA!

c

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Controleer op nieuwe reacties

Laatste nieuws