Liverpool FC - Flemish Reds

Prono: Prono: spanning tot de laatste speeldag!

Liverpool won eindelijk nog eens vlot, zo vlot dat niemand de uitslag (0-4) juist had. Er vielen amper gele kaarten. James Collins stond wel op enkele lijstjes. Er stonden zes Engelsen aan de aftrap. Bij West Ham amper twee: Byram en Cresswell. Bij Liverpool vier: Lallana, Sturridge, Milner en Clyne. Dat alles leverde twee winnaars op met zeven punten: Hans De Meulenaer en Gino Tuyten.

Bonte Benny had de eindzege al op zak, maar verder blijft het extreem spannend. De strijd voor de tweede plaats gaat nog tussen drie Flemish Reds. In de derde periode is Bonte koploper, maar er zit nog een grote groep in zijn wiel. De winnaar zou zelfs iemand kunnen zijn die nu niet in de top 10 staat.

> stand prono <

De beslissing moet vallen tegen Middlesbrough. Liverpool is in volle strijd voor de vierde plaats. Boro is zeker van de degradatie. Gaat de druk op de Reds doorwegen op vegen ze een tegenstander die niets meer te winnen of verliezen heeft vlot van de mat? Geef uw prono tijdig in! De aftrap is zondag om 16u00.

> prono ingeven <

YNWA!

x

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Controleer op nieuwe reacties

Laatste nieuws