Liverpool FC - Flemish Reds

Premier League: Reds winnen ruim in West Ham

West Ham - Liverpool 0-4

Liverpool heeft eindelijk nog eens een sterke wedstrijd gespeeld en vlot gewonnen. In West Ham werd het 0-4, maar de score had nog veel hoger kunnen oplopen.

Beide ploegen kregen kansen van bij de start, maar het leeuwendeel was voor de Reds. Joel Matip mocht drie keer koppen en was er één keer heel dicht bij toen zijn kopbal tegen de onderkant van de lat botste.

Liverpool kwam verdiend op voorsprong toen Daniel Sturridge door de buitenspelval glipte en keeper Adrian in de wind zette. Andre Ayew liet tot twee keer toe de gelijkmaker liggen. Hij tikte de bal twee keer van dichtbij tegen de paal.

Na de rust gingen de Reds nadrukkelijk op zoek naar meer goals. Adrian moest de Hammers enkele keren recht houden bij pogingen van Divock Origi en Adam Lallana. Georginio Wijnaldum zag zijn volley dan weer op de lat uiteenspatten. Maar Philippe Coutinho pikte de bal op, dribbelde twee verdedigers en trapte overhoeks binnen.

Vier minuten later scoorde Coutinho opnieuw na een knappe kapbeweging, 0-3. De storm ging nog niet liggen. Origi knalde nog eens op de dwarsligger, verkwanselde nog een grote kans door niet breed te leggen naar de vrijstaande Sturridge, maar pikte ook zijn goaltje mee na een ware belegering van het doel van Adrian.

Liverpool staat door deze zege terug derde, maar heeft een match meer gespeeld dan concurrenten Manchester City en Arsenal.

Liverpool: Mignolet, Clyne, Lovren, Matip, Milner, Can, Wijnaldum, Lallana (Woodburn), Coutinho (Grujic), Sturridge (Lucas), Origi.

x

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Controleer op nieuwe reacties

Laatste nieuws