Liverpool FC - Flemish Reds

Voorbereiding: LFC wint met Gerrard, Carragher en co

Sydney - Liverpool 0-3

Liverpool FC heeft een vriendschappelijke match tegen Sydney gewonnen met 3-0. De Reds speelden dominant en de score had nog veel hoger kunnen oplopen.

Na goed doorjagen van Ben Woodburn bracht Daniel Sturridge Liverpool al vroeg op voorsprong met een typische Sturridge-goal. Hij kapte zich vrij en trapte overhoeks binnen. Alberto Moreno verdubbelde de voorsprong na een sublieme lopbal van Roberto Firmino. Die maakte er voor rust nog 3-0 van op voorzet van Sturridge.

Ook na de pauze waren de beste kans voor de Reds. Woodburn scoorde bijna na een knappe solo. Trent Alexander-Arnold knalde keihard tegen de paal. Aan de overkant moest Simon Mignolet twee keer een bal uit zijn doel zweven.

Voor rust speelden Steven Gerrard en Jamie Carragher mee met LFC. Het duo leek nog heel scherp. Na de pauze was het aan Daniel Agger en Steve McManaman. Die laatste voelde de jaren duidelijk wel.

Liverpool: Karius, Alexander-Arnold, Lovren, Carragher, Moreno, Lucas, Gerrard, Woodburn, Wilson, Firmino, Sturridge.

Tweede helft: Karius (75' Mignolet), Alexander-Arnold, Matip, Agger, Klavan, Stewart, Moreno (58' Randall), McManaman, Lallana, Woodburn, Brewster.

x

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Controleer op nieuwe reacties

Laatste nieuws