Liverpool FC - Flemish Reds

Voorbereiding: Liverpool speelt vanavond in Wigan

Wigan - Liverpool FC 1-1

Liverpool FC is bij Wigan blijven steken op een gelijkspel. De Reds hadden veel kansen, maar de afwerking liet het afweten.

Mohamed Salah toonde al in de eerste minuut waarvoor Liverpool hem heeft gehaald. Hij ging op snelheid door, maar knalde nipt over. Even later zette Trent Alexander-Arnold doelman Christian Walton aan het werk met een laag schot. Ook Philippe Coutinho dwong de keeper tot een knappe redding.

Wigan probeerde een paar keer tegen te prikken en in de 21ste minuut was het raak. Simon Mignolet was kansloos op het schot van Alex Gilbey.

De Reds reageerden, maar Roberto Firmino wrong enkele kansen de nek om. Gilbey pakte dan weer uit met een uitstekende reflex bij een kopbal van Adam Lallana. Vlak voor rust viel de verdiende gelijkmaker dan toch. Firmino glipte door de buitenspelval en schotelde Salah zijn eerste goal in een truitje van LFC voor.

Na de pauze kwamen elf andere Reds fel uit de startblokken, maar Wigan nam na enkele wissels het commando over. De oefenmatch zat nu helemaal op slot. Loris Karius zorgde even voor opschudding door een hoge voorzet uit zijn handen te laten glippen, maar echte kansen vielen niet te noteren.

Liverpool pakte nog uit met een slotoffensief. Daniel Sturridge probeerde het een paar keer van ver. James Milner had in de laatste minuut de winnende treffer aan zijn voeten, maar hij werkte zwak af.

Liverpool 1e helft: Mignolet, Alexander-Arnold, Matip, Klavan, Flanagan, Wijnaldum, Lallana, Woodburn, Salah, Coutinho, Firmino.

Liverpool 2e helft: Karius, Gomez, Stewart, Lovren, Milner, Henderson, Grujic, Chirivella, Solanke, Sturridge, Origi.

x

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Controleer op nieuwe reacties

Laatste nieuws