Stadion: Stade Nungesser
Aruna helpt Lens aan punt
Ruben Claesen

Lille – Lorient 1-0

Lille OSC, met Odemwingie in de basis, won al in de vooravond met het kleinste verschil van Lorient. Daar had het enkel een strafschopdoelpunt van Bodmer voor nodig, tien minuten voor rust. Kevin Mirallas mocht in het laatste kwartier nog invallen.

Nancy – Nantes 1-0

Nancy blijft derde in de stand na winst tegen Nantes. Een goal van Chretien na tien minuten in de tweede helft volstond voor de thuisploeg. Dosunmu bleef op de bank, Wilhelmsson speelde de hele wedstrijd.

Sochaux – Bordeaux 2-1

Al na vier minuten zette Alvaro de thuisploeg op voorsprong. Birsa verdubbelde die twintig minuten voor tijd. In de blessuretijd kon Ducasse nog milderen, maar meer zat er niet meer in.

Sedan – Lens 2-2

De bezoekers kwamen na zes minuten spelen op voorsprong. Aruna Dindane scoorde de 0-1. Nog voor het halfuur zorgde Keita voor de 0-2. Maar in de tweede helft kwam Sedan opzetten. Eerst scoorde Lemoigne de aansluitingstreffer, in de blessuretijd maakte Mokake gelijk.

Saint-Etienne – Le Mans 2-0

Ook hier een vroege openingstreffer. Cerdan verraste zijn eigen doelwachter door al na vier minuten een eigen doelpunt te scoren. Piquionne besliste de wedstrijd in de tweede helft: 2-0.

Valenciennes – Troyes 3-1

Na een dik halfuur bracht Roudet de thuisploeg op voorsprong. Maar Sanz maakte nog voor rust de gelijkmaker. Roudet herhaalde zijn kunstje dan in de tweede periode, Dossevi bezegelde het lot van Troyes helemaal.

Rennes – Nice 1-0

Een saaie wedstrijd waarin enkel Olivier Monterrubio de netten vond. Op het uur verzilverde hij een strafschop.