Speeldag: Speeldag 11
Stadion: Stade Felix Bollaert
Toulouse verliest op eigen veld

Lens – Auxerre 1-0

De thuisploeg had genoeg aan een goal van Yohan Demont om de drie punten thuis te houden.

Toulouse – Sochaux 1-2

Verrassend thuisverlies van hoogvlieger Toulouse, dat nochtans goed startte en na twintig minuten op voorsprong kwam via Batlles. Alvaro maakte echter al snel gelijk vanop de strafschopstip. Karim Ziani zorgde er in de slotfase uiteindelijk nog voor dat de bezoekers de drie punten mee naar huis namen.

Le Mans – Lille 1-1

Beide goals vielen in het eerste kwartier. Abdulkader Keita opende de score al na vier minuten voor Lille, tien minuten later maakte Grafite gelijk.

Troyes – Saint-Etienne 3-1

Saint-Etienne zou een uur met tien spelen, want na een halfuur kreeg Piquionne voor de tweede keer dit seizoen een tweede gele kaart. Toch kwamen Les Verts nog op voorsprong via Feindouno, vijf minuten voor rust. Maar in de tweede helft gaf het die voorsprong helemaal weg: Danic maakte na tien minuten gelijk, Amzine en Gigliotti zorgden dan uiteindelijk voor de thuiswinst.

Bordeaux – Sedan 3-1

Ook in deze partij kwamen eerst de bezoekers op voorsprong: Belhadj was de gevierde man. Maar nog voor rust trok Wendel de scheve situatie ietwat recht. Na rust was het Micoud die hem helemaal rechttrok. Darcheville scoorde via een strafschop nog de 3-1.

Lorient – Valenciennes 1-0

Rafik Saïfi was de enige die de netten vond. Beide ploegen eindigden met z’n tienen: Cappone (Lorient) en Chelle kregen rood.

PSG – Rennes 1-0

Ook hier volstond één treffer: Amara Diané zorgde daar even voor de rust voor. Op het einde nog opschudding, toen PSG-aanvoerder Pauleta in één minuut twee gele kaarten kreeg: rood dus.