1-1
Luigi Pieroni (pen) 80'
2-1
2-2
81' Ismaël Bangoura (pen)

Auxerre – Le Mans 2-3

Luigi Pieroni mocht eindelijk nog eens in de basis beginnen, en hij bedankte zijn trainer ook door een strafschop te benutten, wat toen nog leek op de winning goal. Daarvoor al had Bangoura de score voor de bezoekers geopend, in de tweede helft maakte Akale gelijk. Tien minuten voor tijd stond het dus 2-1, maar Bangoura kon met twee late treffers zijn ploeg toch nog de zege schenken.

Monaco – Nice 0-0

Ook Laurent Banide kon nog niet voor de kentering zorgen, scoren blijft het grootste probleem voor de ploeg uit het Prinsdom.

Saint-Etienne – Toulouse 3-0

Tien minuten had de thuisploeg nodig om de eerste tegen de touwen te werken: Hognon was de gelukkige. Tien minuten later deed Gomis het kunstje van zijn voorgang over: 2-0. Vlak voor tijd scoorde diezelfde Gomis zijn tweede van de avond.

Sedan – Nantes 1-1

Een saaie eerste helft werd op het nippertje nog opgevrolijkt door de 0-1 van Payet. Maar op het uur maakte Grégory Pujol gelijk: een billijke eindstand.

Sochaux – Troyes 1-0

Guiranne Ndaw scoorde in de loop van de tweede helft de enige treffer van de avond.