socSochaux
lilLille OSC
Datum: 18/11/2006 17:15
Competitie: Ligue 1
Speeldag: Speeldag 14
Stadion: Stade August Bonal
Mirallas net niet trefzeker
Ruben Claesen
| 0 reacties
Mirallas net niet trefzeker
Foto: © SC

In het Stade Auguste Bonal ontving thuisploeg Sochaux-Montbéliard de tweede uit de stand, Lille. Maar beide ploegen wisten niet te scoren; een brilscore dus voor Les Dogues, die dinsdag Anderlecht ontvangen in het kader van de Champions League.
 
De eerste helft was een mager beestje, al kwam Lille erg dicht bij de openingstreffer. Makoun bediende Cabaye, die staalhard uithaalde, maar de dwarsligger op zijn weg vond. 0-0 dus in een gesloten eerste helft, waarin Lille lichtjes domineerde.
 
Even voor het uur kon onze landgenoot Kevin Mirallas (Lille) bijna scoren: op aangeven van Fauvergue besloot de Luikenaar maar net naast. En tien minuten later was hij daar weer: nu kopte hij een voorzet van Chalmé nipt voorbij de goal van Richert. Even later werd Mirallas vervangen door Odemwingie, maar dat zou evenmin zoden aan de dijk brengen. Met nog een kwartier te spelen kwam Isabey alleen voor Tony Sylva, de Sochaux-speler was te verrast om Sylva te verschalken. Gescoord zou er niet meer worden; 0-0 zou het blijven, een logische uitslag.
    

Vooraf