lorLorient
socSochaux
1-3
45' Karim Ziani (pen)

Bordeaux – Saint-Etienne 1-0

Bordeaux heeft in een aangename wedstrijd afstand genomen van Saint-Etienne, zij het met het kleinste verschil. Al hadden er misschien wel meer blauw-witte goals moeten vallen, want de bezoekers beperkten zich grosso modo enkel tot verdedigen. Dankzij de goal van Alonso in de tweede helft boekte Bordeaux haar derde overwinning in één week tijd.

Nice – Sedan 2-2

Dé zespuntenwedstrijd van de week eindigde onbeslist. Sedan, laatste in de stand, moest absoluut winnen om de rode lantaarn kwijt te spelen, en kwam dan ook op voorsprong. Joseph-Désiré Job opende de score na zeventien minuten. In de tweede helft maakte Koné al na tien minuten gelijk, twintig minuten later scoorde Kanté de 2-1. Tien minuten voor tijd mocht Grégory Pujol invallen, zijn inbreng bleek van levensbelang. Want in de zesentachtigste minuut maakte de ex-Anderlecht spits gelijk.

Lorient – Sochaux 1-3

Sylvain Marchal had maar twee minuten nodig om voor de thuisploeg de score te openen. Maar gaandeweg herstelde Sochaux het evenwicht en kwam het nog in de eerste helft op voorsprong via twee treffers van Anthony Le Tallec. In de blessuretijd van die eerste helft besliste Karim Ziani toen al de wedstrijd, hij benutte een strafschop.

Toulouse – Rennes 1-0

De thuisploeg had genoeg aan een goal van Bergougnoux, die rond het uur een penalty benutte.