Stadion: Stadium Lille Métropole
Lyon wint, Lille laat steek vallen
Ruben Claesen

Lyon – PSG 3-1

Olympique Lyon won afgelopen zondag met 3-1 van Paris Saint Germain, maar zonder moeite ging het allemaal niet. Pas in de laatste minuten scoorde het de twee winnende treffers. Nog voor de rust, in de blessuretijd van de eerste helft, had Wiltord de thuisploeg op voorsprong gebracht. Op het uur maakte Pauleta echter gelijk, een kleine stunt leek in de maak. Totdat Cris drie minuten voor tijd een hoekschop binnenkopte en amper een minuut later Malouda de wedstrijd helemaal besliste.

Lille – Saint-Etienne 2-2

Lille OSC begon erg slecht aan de wedstrijd: na acht minuten zette Piquionne zich door op rechts, gaf voor en Ilan trapte binnen. Maar nog in diezelfde eerste helft kwam Lille op gelijke hoogte, toen Bodmer een voorzet van Makoun binnen werkte. In de tweede periode kwam Lille dan op voorsprong via Keita, maar kwelduivel Ilan Araujo bezorgde Les Verts met zijn tweede van de avond toch nog een punt.