Stadion: Stade du Moustoir
PSG zit diep in de zorgen
Ruben Claesen

Sedan – PSG 2-0

Na een nieuwe verliespartij is het roemruchte Paris Saint Germain op een degradatieplaats terechtgekomen. De hoofdstedelingen konden nu ook niet winnen bij hekkensluiter Sedan, dat al vroeg op voorsprong kwam. Pujol, ex-Anderlecht, kopte tegen de paal, maar via het been van Landreau ging de bal toch binnen. Met nog een kwartier te spelen verdubbelde Boutabout de score, een tussenstand die niet meer zou veranderen. Sedan laat zo de rode lantaarn aan die andere ex-topclub: Nantes, dat morgen nog in actie komt.

Auxerre – Rennes 1-0

Bij Auxerre zijn ze de naam 'Luigi Pieroni' quasi vergeten: Ireneusz Jelen is er nu de grote man. Twintig minuten voor tijd scoorde de Pool de enige goal van de wedstrijd.

Nancy – Le Mans 1-1

Een duel tussen middenmotors eindigde in een logisch gelijkspel. Macaluso bracht Nancy in de eerste helft op voorsprong, maar Grafite maakte een kwartier voor tijd gelijk.

Valenciennes – Toulouse, Monaco – Bordeaux en Lorient – Nice eindigden alledrie in 0-0.