Speeldag: Speeldag 3
Stadion: Le Stadium
Toulouse behaalt z'n eerste zege
Thomas Dubois

Toulouse behaalde zondagavond z’n eerste zege in het huidige seizoen. Op speeldag drie won Nice in het eigen Stadium Municipal met 1-0. De eerste twintig minuten verliepen heel gevarieerd waarbij beide ploegen enkele kansjes kregen. Al na vijf minuten kreeg de thuisploeg een eerste kansje. Na een voorzet van Mathieu op links kon Fabinho schieten, maar z’n poging werd gestuit. Toulouse kreeg nog verschillende kansen maar Nice-doelman Lloris stond pal. Kort voor rusten werd de thuisploeg beloond voor het harde werk. Mathieu werkt de bal in doel en bezorgt Toulouse een voorsprong.

De tweede helft was meer voor Nice, toch was het de thuisploeg dat het dichtste bij een tweede doelpunt kwam. Een gedevieerde corner belandde ei zo na in doel. Voor Nice was Moussilou het gevaarlijkste. Hij was de enige die enigszins aanspraak kon maken op een doelpunt. Hoe dan ook wint Toulouse een eerste keer, het heeft nu al vier punten. Nice blijft in de staart met één punt.